Cautare

4164 de rezultate pentru "clasament divizia d neamt 18 10 2009" (8.37 secunde)
De pilda, Manastirea Neamt are amenajate pentru turisti 100 de locuri de cazare, la Centrul social-cultural, la un confort ridicat, cu doar 600.000 de lei camera pe zi.
Teleorman - 917 lei, Vaslui - 925 de lei, Maramures - 926 de lei, Covasna - 955 de lei, Neamt - 962 de lei, Vrancea - 971 de lei, Bihor - 979 de lei, Suceava - 987 de lei, Alba si Ialomita - 995 de lei.
Compania Praktiker, parte a grupului german cu acelaai nume, va deschide saptamana viitoare, la Piatra Neamt, al 25-lea magazin din Romania, in urma unei investitii de 11,4 milioane de euro.
Melinesti, Piatra Neamt si Moldovita. ... Cu o suprafata totala de 313 mp, din care sala de vanzari este de 206 mp, unitatea din Piatra Neamt, judetul Neamt, functioneaza in format City pe str.
PROFI a inaugurat astazi alte cinci magazine in Botosani, Ciocanesti, Piatra Neamt, Ticleni si Vulcan. ... In acelasi format se prezinta si unitatea din Piatra Neamt.
Doresc sa trag un semnal de alarma in privinta acestei situatii, fiind convins de gravitatea ei atat prin observatii personale, cat si in urma participarii la Conferinta internationala a profesorilor de istorie, organizata la Tirgu-Neamt, la 5 septembrie a.c., de Asociatia Profesorilor de Istorie din Romania â€"APIR-Clio si de Asociatia Profesorilor de Istorie din Neamt, finalizata cu Memorandumul de la Neamt.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Complexul Muzeal Judetean Neamt - Muzeul de Stiintele Naturii Roman va invita joi, 5 martie 2020, de la ora 10.00, la vernisajul expozitiei itinerante Un veac de zoologie in Romania.
In dimineata zilei de 18 august a.c., in jurul orei 4.40, pe D.N.2 E85, pe raza comunei Valea Ramnicului, judetul Buzau, B.C., de 56 de ani, din judetul Neamt, aflat la volanul unei autoutilitare, pe fondul oboselii a adormit la volan si a patruns pe contrasens.
Sedinta la Prefectura Neamt, la 5 zile de la prabusirea podului de la Lutca. ... Expertizele tehnice solicitate de procurori si de Consuliul Judetean ar trebui sa aduca lamuriri cu privire la cauzele prabusirii podului din judetul Neamt.
Piatra Neamt, a intrat intrat in coliziune cu un alt autoturism marca BMW, care circula pe str. Piatra Neamt dinspre str. ... Piatra Neamt a parasit locul producerii acestuia fara incuviintarea organelor de politie, ramanand neidentificat.
Potrivit Politiei Neamt, a fost vorba despre un accident de circulatie care s-a produs in noaptea de duminica spre luni. ... Accidentul s-a produs intr-o zona izolata a localitatii", a declarat capitanul Iulian Jugan, purtatorul de cuvant al ISU Neamt.
El a aratat ca Electroputere este in faza de calificare pentru piata din Arabia Saudita, urmand ca acest contract sa aduca in vistieria companiei craiovene 10-15 milioane de euro anual.
Roche Romania Diagnostics Division anunta o crestere a vanzarilor, in anul 2010, cu 10.2 %, comparativ cu anul 2009, la 86.9 milioane lei, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata. ... divizia de farmaceutice si divizia de diagnostice.
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, in parteneriat cu Romtelecom au lansat cea mai mare retea de internet wireless intr-un lant de benzinarii din tara, clientii avand acum posibilitatea in mod gratuit sa-si verifice email-ul, sa afle ultimele stiri sau sa consulte starea meteo si informațiile din trafic.
‘‘Sub conducerea domnului Lucescu, echipa noastra a castigat in 2009 Cupa UEFA, a devenit de 7 ori campioana a Ucrainei, de 5 ori a castigat Cupa Ucrainei.
Basescu a jurat in 2009 fals pe Biblie. ... La alegerile de la Neamt s-a furat ca la balamuc Ce parere aveti despre ce s-a intamplat la Neamt?
Romania se afla pe pozitia 38 intr-un clasament realizat de Economist Intelligence Unit (EIU) in randurile a 60 de tari in ceea ce priveste atractivitatea mediului de afaceri previzionata pentru perioada 2005-2009, urcand astfel opt locuri fata de perioada 2000-2004.
Mai mult, intr-un clasament al valorilor medii pe tara a factorului de sarcina, calculat pe intreaga durata de viata a reactoarelor, publicat de cunoscuta revista "Nuclear Engineering International" in aprilie 2009, Romania, cu cele doua reactoare de la CNE Cernavoda, inregistreaza valoarea de 87.
Conform metodologiei, in clasament au intrat doar masinile care au fost comercializate cel putin trei ani pe piata germana, au fost inmatriculate in mai mult de 10.000 de exemplare intr-unul dintre acesti ani, iar in restul anilor in minimum 5.000 de unitați.
Ele fusesera cele mai lovite de criza, cu prabusiri dure in 2009 cand scaderile PIB atingeau niveluri de 15-20%. ... Tarile baltice sunt in top 5 la gradele de absorbtie si incasare ale fondurilor europene (alaturi de Cehia si Slovenia), in acelasi clasament in care Romania ocupa ultima pozitie.
google-analytics.com